Συστήματα ασφαλείας


Φωτισμός ασφαλείας

Ο φωτισμός ασφαλείας σας δίνει λύση σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο της ΔΕΗ, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε σύστημα με αυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας ή διευθυνσιοδοτούμενο  σύστημα φωτισμού έκτακτης ανάγκης.

Η τοποθέτηση φωτιστικών που ανάβουν αυτόματα μόλις βραδιάσει και σβήνουν με το πρώτο φως της ημέρας προσθέτουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε χώρους που βρίσκονται γύρω από το σπίτι σας, επίσης φωτιστικά με ενεργοποίηση από αισθητήρα κίνησης είναι ικανά αρκετές φορές  να αποτρέψουν κακόβουλες ενέργειες που έχουν σαν στόχο να βλάψουν την περιουσία σας ή εσάς τους ίδιους.

Σύστημα συναγερμού

Η τοποθέτηση ενός συναγερμού θα κάνει τους διαρρήκτες να σκεφτούν δύο φορές πριν επιχειρήσουν να παραβιάσουν τον χώρο σας! 

 

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας σε οικίες, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις.

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με διάφορους αυτοματισμούς που είναι εγκατεστημένοι στο χώρο σας. Οπως, προβολείς στον εξωτερικό χώρο, ηλεκτρικά ρολά ή τέντες κλπ.

 

Πυρανίχνευση

Η εγκατάσταση ενός συστήματος πυρανίχνευσης σας προστατεύει από φωτιά, ειδοποιώντας σας σε αρχικό στάδιο εκδήλωσης της. Η ανίχνευση γίνεται με αισθητήρες:

  • καπνού
  • φωτιάς
  • θερμοκρασίας
  • εκρηκτικών αερίων

 

 

 

 

Σε κάθε εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης λαμβάνεται υπόψη ο χώρος και η ισχύουσα νομοθεσία για το είδος του χώρου που θέλουμε να το εγκαταστήσουμε.